TEK

37. DRENov tek in pohod - rezultati in utrinki

Tudi letošnji dogodek je združil vse športne zanesenjake in željne druženja, rezultat pa je veliko filmskega in slikovnega gradiva tako iz tal kot iz zraka. Vabljeni k ogledu...
Hkrati naprošamo vse, ki ste fotografirali letošnji dogodek, da nam po elektronski pošti pošljejo svoje fotografije, ki jih bomo z veseljem objavili v galeriji na naši spletni strani.

Lightbox galerija

Oglejte si predstavitveni video

Shema proge

TENIS

Vsebina je v pripravi

KOLESARJENJE

In kje boš ti 2. junija 2019?
Rezerviraj si datum za jubilejni, že 10. AJM TEAM TIME RIDE!

“AJM Team time ride” je edinstvena slovenska kolesarska prireditev, saj se na progi “pomerijo” 4-članske, 3-članske ali 2-članske kolesarske ekipe. Kolesarska prireditev nima značaja kolesarske dirke, čeprav se vsaki ekipi meri čas kolesarjenja.

Zanimiv boj se bije za “najboljši povprečni čas” izmed vseh ekip. Ekipa, ki se bo najbolj približala povprečnemu času vseh ekip, bo velika zmagovalka. Torej so ekipe vse do prihoda zadnje ekipe v cilj negotove, katera je zmagovalna ekipa. Povsem nesmiselno je torej divjanje po predpisani trasi, a tudi zavlačevanje ne prinaša uspeha.

Prelepa narava in številne turistične kmetije na progi kar vabijo, da vsaj na kratko posedite in si oddahnete – zato priporočamo turistično kolesarjenje in ne divjanje.

PRIJAVITE SE ZDAJ