ŠD DREN obvešča ...

9. 3. 2024 - OBVESTILO ŠD DREN

40. tek in pohod po mejah KS Drenov Grič – Lesno Brdo

ARHIV obvestil

17. 10. 2022 - OBVESTILO ŠD DREN

UO ŠD Dren na podlagi sklepa  št. 1,  4. Redne seje UO društva z dne 20. September 2022 razpisuje volitve na redni letni skupščini društva za naslednje mandatno obdobje

9. 9. 2021 - OBVESTILO ŠD DREN

Spoštovani člani športnega društva Dren!

Na prvo septembrsko soboto, 4. 9. 2021, je bil razpisan šahovski turnir gostov bara Dren – Drenov Grič. Po optimističnemu pričakovanju, smo se na koncu žal pomerili le štirje.
Pokrovitelj turnirja je bil g. Borko Petrovič, ki se je lepo potrudil in sodelujoče nagradil s piknikom.
Seveda gre pohvala tudi pomočniku Dragu in udeležencem turnirja!
Ideja je, da se bomo ljubitelji začeli redno sestajati ob določenem terminu, turnir pa naj bi postal spet stalnica društva Dren.

21. 10. 2019 - PRENOVA KOŠARKARSKEGA IGRIŠČA

V minulem vikendu 19. in 20. oktobra 2019, smo  potegnili črte za košarkarsko igrišče na asfaltni ploščadi Dren in oznake na tabli. Tako se je delno začasno zopet uredilo košarkarsko igrišče. Fina zaključna plast asfalta bo izvedena naknadno prav tako tudi nove oznake igrišča.
Zahvala pri obnavljanju koša gre predvsem mladima pomočnikoma Nejcu Osredkarju in Anžetu Oblaku. Pri zarisovanju črt je pomagal še Rok Hribar. So pa pri prestavljanju konstrukcij (koša, stari kandelabri in veliki goli) pomagali tudi drugi fantje iz članske gasilske vrste. Zato hvala tudi njim. Danes na nedeljo pa smo igrišče še preizkusili v igri 3 na 3.
Upamo, da se bo košarka zopet igrala na Drenu.